Home
 
nmi

CV's

Lucy Bax

Lucy Bax-Koenders (1963)

Lucy is RB belastingadviseur. Sinds 1994 is zij vennoot van een belastingadvies- en administratiekantoor. Binnen die organisatie is zij verantwoordelijk voor de fiscale afdeling en voor interne zaken zoals P&O,  kantoororganisatie, planning, declaraties etc. Lucy is ruim 8 jaar bestuurslid geweest van de Kamer van Koophandel Oost Brabant en zij is medeaandeelhouder van een bedrijfsverzamelgebouw, waar zij zorg draagt voor de dagelijkse gang van zaken. In 2003 heeft zij bij het SRA de opleiding tot mediator gevolgd en is geregistreerd MfN-mediator. Haar ervaringen met mediations liggen zowel op het zakelijke vlak als in de persoonlijke sfeer.

Lucy Bax staat onder toezicht van het MfN, het kwaliteitsregister van de Mediation Federatie Nederland. Bekijk het MfN Mediation Reglement.

Waar zij zich als ZONmediator aan te houden heeft kunt u lezen in de gedragsregels.

Mocht u klachten hebben over haar werk dan stellen wij het op prijs dat u dat eerst met ons bespreekt. Kunnen wij dit gezamenlijk niet oplossen dan kunt u altijd bij onze beroepsorganisatie een klacht indienen. Bekijk de MfN klachtenregeling.

lbk@zonmediators.nl

 

Michiel van der Waard

Michiel van der Waard (1956)

Van oorsprong is Michiel journalist. Eerst bij de publieke omroep waar hij bij de radio actualiteiten en later televisie actualiteitenrubriek van de AVRO werkte. Vanaf 1989 raakte hij betrokken bij het opbouwen van de commerciële televisie in Nederland. Bij RTL werkte hij eerst als journalist en later als leidinggevende en verantwoordelijke voor de politieke berichtgeving. In 2002 richtte hij zijn mediationbedrijf Zebra Mediaton op, nadat hij bij The Lime Tree zijn opleiding had voltooid. Als register mediator is hij aangesloten bij de NMv en ervaren in zowel business mediation als niet-zakelijke conflictbemiddeling. 

mvdw@zonmediators.nl