Home
 
nmi

Organisatie

Korte lijnen, snel en zorgvuldig handelen. Wij hebben beiden een verschillende achtergrond en dat maakt onze samenwerking zo uniek. Zie ook onze cv's. Ons kantoor staat in Sint-Oedenrode maar wij werken door heel Nederland. 

Soms is bij mediation hulp van buiten nodig, zoals een accountant, fiscalist of taxateur. Die specialisten hebben wij in ons netwerk, maar als u gezamenlijk een expert aandraagt volgen wij uw keuze.

Natuurlijk zijn wij allebei opgeleid als mediator en is Lucy Bax aangesloten bij het MfN kwaliteitsregister, de beroepsorganisatie van mediators.

Veel conflicten worden vaak via de rechter beslecht, de juridische weg. Bij mediation staat dejuridiseren centraal. Wij onderzoeken vooraf of er bij partijen de bereidheid tot onderhandelen is. Gezamenlijk gaan partijen op zoek naar een voor hen beiden passende oplossing.
De afgelopen jaren hebben wij vele mediationtrajecten begeleid die door partijen succesvol zijn afgerond. Omdat mediation een vertrouwelijk karakter heeft, vindt u bij ons geen namen van de bedrijven of personen die door ons zijn begeleid.